Elenco docenti
Docenti da tassonomia personale
Vai alla scheda del docente
- PLANT HEALTH
( 2024/2025 - 1° anno di corso - curriculum: GENERALE) - PLANT HEALTH
( 2024/2025 - 1° anno di corso - curriculum: GENERALE)
Vai alla scheda del docente
- FOOD MICROBIOLOGY
( 2024/2025 - 1° anno di corso - curriculum: GENERALE)
Vai alla scheda del docente
- EXPOSURE ASSESSMENT AND RISK/BENEFIT EVALUATION
( 2024/2025 - 1° anno di corso - curriculum: GENERALE)
Vai alla scheda del docente
- RISK MANAGEMENT OF ZOONOTIC PARASITES ALONG THE FOOD CHAIN
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: RISK MANAGEMENT)
Vai alla scheda del docente
- CHEMOMETRICS
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: AGRI-FOOD SAFETY)
Vai alla scheda del docente
- EMERGING RISKS
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: RISK MITIGATION)
Vai alla scheda del docente
- CHEMICAL ECOLOGY AND TROPHIC INTERACTION IN AGROECOSYSTEMS
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: AGRI-FOOD SAFETY)
Vai alla scheda del docente
- XENOBIOTICS IN FOOD
( 2024/2025 - 1° anno di corso - curriculum: GENERALE)
Vai alla scheda del docente
- FARM BIOSECURITY AND ZOONOTIC DISEASES PREVENTION
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: RISK MANAGEMENT) - FARM BIOSECURITY AND ZOONOTIC DISEASES PREVENTION
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: RISK MANAGEMENT)
Vai alla scheda del docente
- FOOD TOXICOLOGY
( 2024/2025 - 1° anno di corso - curriculum: GENERALE)
Vai alla scheda del docente
- ANIMAL WELFARE
( 2024/2025 - 1° anno di corso - curriculum: GENERALE) - ANIMAL WELFARE
( 2024/2025 - 1° anno di corso - curriculum: GENERALE)
Vai alla scheda del docente
- GOOD AGRICULTURAL PRACTICES AND IDENTITY PRESERVATION
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: AGRI-FOOD SAFETY) - GOOD AGRICULTURAL PRACTICES AND IDENTITY PRESERVATION
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: AGRI-FOOD SAFETY)
Vai alla scheda del docente
- MITIGATION OF PROCESS-RELATED TOXICANTS
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: RISK MITIGATION)
Vai alla scheda del docente
- CONSUMER FOOD PSYCHOLOGY AND MARKETING INTELLIGENCE
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: RISK MITIGATION)
Vai alla scheda del docente
- BIOTECHNOLOGY AND SAFETY ASPECTS OF VEGETABLE-BASED FOODS
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: AGRI-FOOD SAFETY) - BIOTECHNOLOGY AND SAFETY ASPECTS OF VEGETABLE-BASED FOODS
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: AGRI-FOOD SAFETY)
Vai alla scheda del docente
- ETHICS AND ANTHROPOLOGY OF FOOD
( 2024/2025 - 1° anno di corso - curriculum: GENERALE)
Vai alla scheda del docente
- ANIMAL PESTS IN STORED AGRI-FOOD PRODUCTS AND THEIR MANAGEMENT
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: AGRI-FOOD SAFETY)
Vai alla scheda del docente
- GEOCHEMICAL AND ISOTOPIC FINGERPRINT AS TOOLS FOR FOOD TRACEABILITY AND FOOD SAFETY
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: RISK MANAGEMENT)
Vai alla scheda del docente
- FOOD MICROBIOLOGY
( 2024/2025 - 1° anno di corso - curriculum: GENERALE)
Vai alla scheda del docente
- ETHNOBOTANY:THE ROLE OF PLANTS IN OUR LIFE
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: AGRI-FOOD SAFETY)
Vai alla scheda del docente
- LANGUAGE FOR FOREING STUDENTS
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: GENERALE)
Vai alla scheda del docente
- RISK ANALYSIS IN ANIMAL WELFARE
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: RISK MANAGEMENT)
Vai alla scheda del docente
- FOODBORNE RISK TRACEABILITY
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: RISK MANAGEMENT) - FOODBORNE RISK TRACEABILITY
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: RISK MANAGEMENT) - MICROBIAL GENOMICS FOR RISK ANALYSIS IN THE FOOD CHAIN
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: RISK MANAGEMENT)
Vai alla scheda del docente
- RISK MANAGEMENT OF ANTIMICROBIAL RESISTANCE
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: RISK MANAGEMENT)
Vai alla scheda del docente
- MYCOTOXIGENIC FUNGI IN AGRI-FOOD AND PESTICIDE CONTAMINATION: ANALYSIS AND RISK MANAGEMENT
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: AGRI-FOOD SAFETY)
Vai alla scheda del docente
- FOOD MICROBIOLOGY
( 2024/2025 - 1° anno di corso - curriculum: GENERALE)
Vai alla scheda del docente
- FOOD TECHNOLOGY
( 2024/2025 - 1° anno di corso - curriculum: GENERALE)
Vai alla scheda del docente
- ADVANCED FOOD PROCESSING AND PACKAGING
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: RISK MANAGEMENT)
Vai alla scheda del docente
- FOOD LAW AND INTERNATIONAL POLICIES
( 2024/2025 - 1° anno di corso - curriculum: GENERALE)
Vai alla scheda del docente
- MITIGATION OF RISK IN FOOD PRODUCTION
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: RISK MITIGATION)
Vai alla scheda del docente
- FOOD ECONOMICS & POLICY
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: RISK MANAGEMENT)
Vai alla scheda del docente
- MYCOTOXIGENIC FUNGI IN AGRI-FOOD AND PESTICIDE CONTAMINATION: ANALYSIS AND RISK MANAGEMENT
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: AGRI-FOOD SAFETY) - POST-HARVEST LOSSES AND THEIR MANAGEMENT
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: AGRI-FOOD SAFETY)
Vai alla scheda del docente
- AGRI - FOOD AUTHENTICITY AND FRAUD
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: RISK MITIGATION)
Vai alla scheda del docente
- ADVANCED AND PREDICTIVE FOOD MICROBIOLOGY
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: RISK MANAGEMENT)
Vai alla scheda del docente
- FOOD ALLERGENS
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: RISK MITIGATION)
Vai alla scheda del docente
- INNOVATIVE APPROACH FOR RISK ASSESSMENT IN MICROBIOME FOOD VALUE CHAIN
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: RISK MANAGEMENT) - INNOVATIVE APPROACH FOR RISK ASSESSMENT IN MICROBIOME FOOD VALUE CHAIN
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: RISK MANAGEMENT)
Vai alla scheda del docente
- EVALUATION OF ADVERSE HEALTH EFFECTS FROM HUMAN EXPOSURE TO FOODBORNE HAZARDS
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: RISK MANAGEMENT) - EVALUATION OF ADVERSE HEALTH EFFECTS FROM HUMAN EXPOSURE TO FOODBORNE HAZARDS
( 2024/2025 - 2° anno di corso - curriculum: RISK MANAGEMENT)
Vai alla scheda del docente
- BIOLOGICAL HAZARDS IN FOOD
( 2024/2025 - 1° anno di corso - curriculum: GENERALE)