Steering Committee
The Steering Committee, consisting of a representation of course teaching staff and representatives from the world of work, ensures constant liaison with the world of business and the world of work, in order to assess the performance of the courses of study, to draw up proposals for the definition and design of the range of courses and learning objectives, and to promote contacts for possible internships of students in companies and institutions.
Composition of the Steering Committee:
- Prof. Francesca Scazzina - Presidente del corso
- Prof. Francesca Zimetti -Presidente vicario del corso
- Prof. Franco Bernini - Docente del corso
- Dr.ssa Enrica Bandini - R&D Director, Parmalat S.p.A. – EMILIA ROMAGNA
- Dr.ssa Margherita Dall’Asta - Coordinatore Società Italiana di Nutrizione Umana EmiliaRomagna-Marche – EMILIA ROMAGNA
- Dr.ssa Cristina Spotti - biologo nutrizionista – EMILIA ROMAGNA
- Dr.ssa Jessica Rolla - referente ambulatorio nutrizione clinica e malattie metaboliche, AUSL Piacenza – EMILIA ROMAGNA
- Dr.ssa Gabriella Caselli - pediatra di comunità AUSL Parma – EMILIA ROMAGNA
- Dr.ssa Carlotta Banchini - dietista ospedale Maria Luigia S.p.A. – EMILIA ROMAGNA
- Dr. Michelangelo Giampietro - Specialista in Medicina dello Sport e in Scienza dell’alimentazione, coordinatore del gruppo di lavoro “Dietetica applicata all’esercizio fisico e alle discipline sportive” della Società Italiana di Nutrizione Umana, Direttore Sanitario dell'Istituto di Medicina dello Sport e Docente della Scuola dello Sport-Sport e Salute - LAZIO
- Dr.ssa Claudia Vignali - Direttore Scientifico, Stardea s.r.l. - EMILIA ROMAGNA
- Dr. Samuele Zanatta - R&D Manager & Technical Director, Labomar s.p.a. a socio unico – VENETO
- Dr. Vincenzo Maglione - CEO & Managing Director, Farmaceutici Damor S.p.a.- CAMPANIA e Vicepresidente dell’associazione nazionale Integratori e Salute
- Prof. Arrigo Cicero - Presidente della Società Italiana di Nutraceutica (SINut) gratori e Salute